in

Розірвав усі стосунки з українцями та побажав Путіну бути президентом ще 15 років: зрадник Юрій Бардаш висміює свою Батьківщину

Після чотирьох місяців мовчання відомий український продюсер Юрій Бардаш, який створив популярні проєкти «Гриби» та Wellboy, дав зрозуміти – він обрав бік Росії.

Шоумен, родом з Алчевська, свідомо розірвав усі стосунки з колегами та родиною, а також спалив усі мости з Україною. Він почав співпрацювати з російськими артистами, дедалі частіше поливаючи брудом співвітчизників.

Давайте разом з вами згадаємо, якими скандальними заявами відзначився путініст Бардаш, а також розповімо, чому він перейшов на бік убивць. Нагадаємо, початок війни зрадник зустрів на Шрі-Ланці, тому він гадки не має, яке це жити під обстрілами.

Якось Бардаш назвав українців фашистами, оскільки йому не сподобалося гасло «Україна – понад усе». Його Юрій порівняв із фразою Deutschland über alles (Німеччина – понад усе), яку часто можна було почути з вуст німецьких лідерів під час Другої світової війни. А в день народження Путіна чоловік побажав диктатору бути президентом ще 10-15 років, адже він «великий правитель земель руських».

Чоловік критикує українську владу, звинувачує Володимира Зеленського у брехні та висміює захисників України.

«Яке ЗСУ? Це ті пацани, які жили у своєму селі, коровам хвости крутили? Їх просто схопили всіх, і в грубку. Матері збожеволіли від горя. Немає пацанів, немає нікого. А наші артисти волають: «Допоможемо ЗСУ», – висловився Бардаш.

Продюсер вважає, що всі українці – заручники. Він пророкує рідній країні важку долю, бажаючи, щоб тут відбувалися криваві теракти, як 11 вересня 2001 року у США.

«У моєму розумінні, український народ зараз перебуває у заручниках, і почнуться теракти, які людям навіть не снилися. 11 вересня здаватиметься квіточками порівняно з тим, що влаштовуватимуть на території України», – видав свої хворі фантазії шоумен.

Попри всі свої гріхи, Юрій хоче викликати жалість до себе, стверджуючи, що його підбурили перейти на бік РФ. Від чоловіка відвернулися родичі та друзі, а товариші почали називати «колабораціоністом» та «сепаратистом».

«Мене оголосили поплічником Росії, колабораціоністом, сепаратистом. Я розумію, ви всі злі. Але це не я розпалюю міжнаціональну ворожнечу. Я за дружбу… А в результаті – від мене відхрестилися всі», – плачеться путініст.

«На заздрість двадцятирічним!» — Моніка Беллуччі презентувала трендовий червоний костюм

«Тепер я – іноагент» — музикант російського гурту Ногу свело! попав до «чорного списку» РФ