in

«Він завжди підтримував Україну» — зірка серіалу «Жіночий лікар» зізналась, який Максим Галкін у реальному житті

Українська акторка Світлана Косолапова, яка після початку повномасштабної війни в Україні виїхала до США, відвідала концерт відомого російського коміка, пародиста та телеведучого Максима Галкіна у Нью-Йорку. Як відомо, він із сім’єю залишив РФ після 24 лютого 2022-го, оскільки відкрито висловив свою чітку антивоєнну та антипутінську позицію. Однак Світлана стверджує, що шоумен підтримував нашу країну і до широкомасштабного вторгнення.

Актриса розповіла, що познайомилася з Максимом Галкіним багато років тому. Ще тоді він підкорив її своєю людяністю. Подробицями про те, який артист у житті, Косолапова поділилася у своїх InstaStories.

«Просто люблю Макса. Ми познайомилися багато років тому. Він завжди був людяним, добрим і веселим. І він завжди підтримував Україну», – прокоментувала зірка серіалів «Жіночий лікар», «Все можуть королі» та інших.

Розповіла акторка і про виступ Галкіна в Америці.

«Сьогодні на концерті в Нью-Йорку він половину вечора говорив про Україну», – повідомила Косолапова, поділившись знімком із шоуменом.

«Жодного відношення до України не мала!» — Макс Чмерковський зізнався про проросійські плани його колеги Денисової, яка втікла до Росії

«Це мова шпани з підворіття» — Андрій Макаревич дивується з того, як псевдожурналісти країни-агресорки подають інформацію