in

За цією фігурою стоїть три вагітності: Катерина Осадча поділилась пікантним селфі без бюстгалтера

Катерина Осадча здобула в Україні популярність передусім завдяки неймовірній харизмі та незвичайним образам.

Довгий час зірка буде ведучою програми “Світське життя”. Сьогодні знаменитість продовжує займатись професійною діяльністю, яку поєднує з сімейним життям та веденням особистого блогу в соціальній мережі Інстаграм. Нещодавно на своїй сторінці зірка показала нову фотографію – дзеркальне селфі в одному піджаку та штанах.

Відома українська телеведуча Катерина Осадча показала фотографію, на якій позувала у брендовому білому костюмі. Зірка зазначила, що таким чином вона закликає весну, тепла погода якої раптово змінилась на похолодання. Знаменитість була одягнена у білий піджак із жатої тканини. На сайті бренду вказано, що така стильна річ коштує понад 9 тисяч гривень. А ось вартість штанів білого кольору сягає понад 6 тисяч гривень.

Осадча показала свою фігуру в стильному білому костюмі за 15 тисяч гривень від українського бренду Katimo

Знаменитість позувала у приміряльній, а під піджаком зірки не виявилось іншого одягу. Таким чином відома українська телеведуча показала частину своєї фігури. Слід зазначити, що у дружини Юрія Горбунова вишуканий і стрункий стан. Ба більш, важко сказати, що за цією фігурою стоїть три вагітності. Катерина Осадча підтримує форму.

 

«Проблема двох країн!» — зрадниця акторка Галина Безрук розповіла про батьків-киян, які підтримують Росію

«На заздрість двадцятирічним!» — Моніка Беллуччі презентувала трендовий червоний костюм