in

«Проблема двох країн!» — зрадниця акторка Галина Безрук розповіла про батьків-киян, які підтримують Росію

Українська акторка Галина Безрук після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну залишилася жити в країні-агресорці та працювати там.

Знаменитість жодним чином не коментує війну. Утім, нещодавно Безрук в інтерв’ю російському пропагандистському виданню «СтарХит», заявила, що вона нічим не може зарадити і її дії та слова ні на що не вплинуть. Тим часом війну в Україні Галина назвала «проблемою двох країн».

До речі, батьки акторки наразі перебувають в Києві. За її словами, вони її розуміють та не засуджують, а от з багатьма друзями з України, Безрук розірвала зв’язок.

«Мої батьки живуть у Києві. Я щаслива, що вони та інші родичі дуже адекватні люди, які чудово розуміють, що я своїми маленькими жіночими руками не вирішу проблему двох країн. Тож конфліктів у нас немає. Але багато колег, з якими ми добре спілкувалися в Україні, від мене відвернулися, з ними довелося перервати спілкування», — прокоментувала Галина.

Нагадаємо, коли Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, Безрук перебувала в РФ. Там акторка живе з чоловіком-росіянином та донькою. Чимало зірок намагалися виправдати її, що нібито вона не боїться втратити сім’ю. Однак, схоже, акторку взагалі не хвилює, що Росія напала на Україну.

Шоумен Володимир Остапчук вважає свої шлюби помилками та розповів, як його обзивають екс-дружини

За цією фігурою стоїть три вагітності: Катерина Осадча поділилась пікантним селфі без бюстгалтера