in

Оля Полякова зі своєю старшою донькою похизувалися фігурами у відвертих купальниках на тлі океану в Танзанії

Українська співачка Оля Полякова потішила прихильників новими спокусливими фото з відпочинку.

Артистка, яка нещодавно зізналася, що набрала зайвих 8 кілограм, відправилася в незаплановану подорож. В Інстаграм зірка розмістила фото з Занзібару, де вона відпочиває разом зі своєю старшою донькою Марією. Полякова розповіла, що рішення про поїздку прийнялося спонтанно, відразу після виступу у Хмельницькому вони вирішили відпочити і відправилися до Кишинева, а там пересіли на літак і полетіли до Африки. Несподіванкою для них стало те, що в Занзібарі зараз сезон дощів, а їх про цей нюанс ніхто не попередив.

«Я вирішила їхати на Занзібар в один день. Просто так склалися зорі. Я виступала у Хмельницькому, а з Хмельницького до Кишинева шість годин їзди. У Кишиневі був літак до Занзібару. Так ми сюди й потрапили. Тут сезон дощів і нам про це, правда, ніхто не сказав. Але ми б усе одно поїхали б, якщо чесно. Дощ буває, але він не на весь день»,- поділилася Ольга зі своїми підписниками.

Загалом, Полякова задоволена відпочинком, адже це місце їй нагадує Мальдіви, але по ціні обходиться значно дешевше.

«На Занзібарі море як на Мальдівах, просто в нуль. Називається «навіщо платити більше», але звісно немає такої приватності, як на Мальдівах. Тут такий піонерський табір. Усі ходять в один час їсти, пити»,  — розповіла артистка.

Мама з донькою вже встигли покупатися в океані та зробити звабливу фотосесію на пляжі. Оля позувала на березі у відвертому рожевому купальнику, похизувавшись стрункою фігурою, а Марія — в капелюшку та шортах і бюстгальтері у квітковий принт постала на тлі заходу сонця над океаном.

Оля Полякова в Занзібарі
Марія Полякова в Африці на відпочинку

За словами Полякової, їхній відпочинок триватиме лише шість днів і, вона, сподівається, що за це не отримає порцію критики на свою адресу.

Читайте також: Захисник «Азовсталі» Михайло Діанов возз’єднався з дружиною після 12 років розлучення

Настя Каменських на тлі чуток про розлучення розповіла про приховані символи у своєму новому кліпі

«Якби знала — не полетіла б до тієї Америки…» — Alyosha натякнула на проблеми у стосунках із Тарасом Тополею