in

Колишній Тіни Кароль з Одеси та соліст гурту «Іванушки-International» отримав громадянство країни-терорист

Соліст російського гурту «Іванушки-International» Кирило Туриченко, який в юності зустрічався з українською співачкою Тіною Кароль, отримав російське громадянство. Про це ведучому Славі Дьоміну розповів їхній спільний друг.

З огляду на те, що уродженець Одеси Туриченко мовчить про війну в Україні та будує карʼєру в РФ, така ймовірність, безумовно, існує, хоч доказів, що артист змінив паспорт немає. Про це Дьомін розповів на своєму шоу «Слава ПРО».

«Ми були дуже добре знайомі. Нещодавно я подумав, де Кирил і чим він займається. Виявляється, зараз Туриченко продовжує співати в гурті «Іванушки-International», а ще будує сольну карʼєру. Де? Правильно! Там. Один з наших спільних знайомих розповів, що Туриченко навіть змінив громадянство на російське, але поки офіційного підтвердження цьому немає», – поділився Дьомін.

Туриченко починав свою карʼєру в рідній Одесі, а згодом почав працювати і просувати творчість в Києві. У 2011 році взяв участь у реаліті-шоу телеканалу ICTV «Останній герой», ставши в результаті фіналістом проєкту, а в напочатку 2012 року став учасником вокального шоу «Голос країни. Нова історія».

Він був тісно повʼязаний з Росією, тому в 2013 році вирішив приєднатися до відомого гурту «Іванушки-International».

Оговтався артист тільки на третій день повномасштабного вторгнення, написавши щось віддалено подібне на заклик припинити війну. Як і всі бажаючі посидіти на двох стільцях, Туриченко не закликав підписників засуджувати геноцид українців. Натомість він дав зрозуміти, що в ті дні хвилювався за безпеку своїх рідних.

Втім, вже через кілька місяців шанувальники вокаліста з Росії видихнули, адже він продовжив розважати їх на концертах, поки Україна потерпала від обстрілів та окупації. Переїжджати з країни-терориста співак і не подумав, зате активно ділиться фото зі своїх подорожей за кордоном.

Туриченко також готується до весілля з новою обраницею. Як відомо, з Тіною Кароль вони зустрічалися з 2006 до 2007 року. Кирило заявляв, що причиною розставання стало те, що Тіна віддала перевагу іншому чоловікові – Євгену Огіру, за якого незабаром вийшла заміж.

«Вони їх зрізають з Леніна і їдять!» — Максим Галкін висміяв московських попів, назвавши їх «комуністами у рясі»

«Краще здохнути тут, ніж в Україні» — зірка серіалу «Школа» про любов до Росії та втечу в Європу після початку війни