in

Освідчилась в коханні росіянам та породичалась з Кіркоровим: Анатолій Анатоліч потролив Ані Лорак

Інтерв’ю одіозної співачки Ані Лорак, яка заявила російській журналістці, що її «вижили» з України, спровокувало потужний резонанс у мережі. Радіоведучий Анатолій Анатоліч відреагував на порцію абсурду виконавиці, яка досі вважає себе українською артисткою. Фоловери шоумена залишилися в захваті, зазначивши, що він тонко передав усю суть розмови Куєк з Оленою Жигаловою.

Ролик Анатолій Анатоліч розмістив у Instagram. Він потролив зрадницю за «освідчення в коханні» росіянам і путіністу Філіпу Кіркорову і за те, що вона жодного разу не промовила слово «війна». Варто сказати, вокалістка назвала геноцид співвітчизників – «відбулося те, що відбулося».

«Інтерв’ю Ані Лорак для російського смітника за 90 секунд. Нагадаю, вона українка, вона народна артистка. Чи ні?» – написав під публікацією радіоведучий. Попри те, що чоловік раніше обіцяв більше не чіпати Лорак, він не зміг залишитися осторонь і не звернути увагу на її безглузді заяви.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Анатолій Анатоліч (@anatoliyanatolich)

Творчість українця викликала бурхливе обговорення в мережі:

  • «Анатоліч, дякую тобі, тому що дивитися те гімно і накручувати перегляди російському каналу не хочу, а так подивилася, і все стало зрозуміло»,
  • «Головне, що вона досі в ресурсі й чекає на вибачення від людей. Клініка просто»,
  • «Завжди було соромно за її інтерв’ю, бо двох слів не могла зв’язати»,
  • «Яка вона тупа, соромно, що вона українка»,
  • «Рік мовчала і вибрала найжахливіше шоу для інтерв’ю. Гнида».

Нагадаємо, в інтерв’ю Кароліна заявила, що вона ніколи не донатила на ЗСУ і не буде, оскільки це «не закладено у її природі». Вона також обурилася, чому українці відчувають до неї неприязнь, і побажала, щоб вони попросили у неї прощення за невдячне ставлення.

«Я не відчуваю сорому!» — Міла Сивацька «гордилась» коментарем диктатора Путіна щодо її роботи в кіно

Таємний агент: яке зізнання щодо Росії зробив Олег Винник та як «голуб миру може стати кротом»