in

«Генний» срама и наготы! Ірина Білик відреагувала на виконання її пісні «Снег» Кіркоровим в окупованій Горлівці

Українська співачка Ірина Білик не змогла не відреагувати на ганебний вчинок Філіпа Кіркорова.

Нагадаємо, що декілька днів назад путініст аби вимолити прощення у керівничої верхівки Кремля за свою участь у «голій вечірці» блогерки Насті Івлєєвої, відправився в окуповану Горлівку та цинічно заспівав пісню Білик «Снег» перед російськими військовими у госпіталі. Однак, під час виступу з Філіпом стався конфуз і він переплутав стрічки. Було помітно, що зірковий співак почуває себе ніяково у такій обстановці і що йому значно звичніше крутити штучним задом перед носами московських фанаток.

Білик у відповідь розмістила на своєму ютуб-каналі ролик з кадрами війни в Україні, а на фоні читає вірш російською мовою, в якому звертається до Кіркорова. Вона закликає його поглянути на своє відображення і нарешті усвідомити, що, підтримуючи злочинні дії Кремля, він давно продав свою душу дияволу і «сніг в крові біля його дверей».

Варто зазначити, що в минулі часи Ірина дозволила Кіркорову виконувати її власну композицію «Снег», але після 24 лютого 2022 року, вона позбавила путініста такого права. Проте, «примадона» це не зупинило і він продовжує виконувати чужий трек.

Читайте також: Потап і Настя несподівано засвітилися разом у Колумбії і шокували метою візиту до Південної Америки

Терезам — мішок грошей, Водоліям — гучний скандал: Таро-гороскоп на 16 лютого

Від запаху гнилих кінцівок та спітнілих чоловіків: Кіркорова знудило від побаченого в окупованій Горлівці