in

Таємний агент: яке зізнання щодо Росії зробив Олег Винник та як «голуб миру може стати кротом»

Український співак Олег Винник, який понад рік лікується в Німеччині і не виходить на звʼязок з шанувальниками, має тверду позицію щодо виступів у Росії. Артист запевняв, що ніколи не давав концерти у країні-терористці, хоч його багато разів запрошували.

Навколо співака вирує багато чуток, зокрема й про «таємну операцію», яка нібито змінила його зовнішність.

У 2018 році у артиста поцікавилися, як він ставиться до колег, які позиціонують себе «голубами миру» і запевняють у своїй «аполітичності».

«Якийсь відсоток наших артистів називають себе «голубами миру». Якщо ж тому голубу пір’їнки повискубувати, то він тоді заспіває по-іншому. Відібрати зерно, не дати можливості водички попити. І тоді, я думаю, що цей голуб стане кротом Ви знаєте, скільки залежить від нас, артистів, в політичному плані і взагалі в житті нашої країни? Ми є взірцями для людей. Це безвідповідально говорити про себе: «Я – «голубь мира» і я маю право співати там, де я хочу«, – пояснював Олег Винник в інтервʼю «Главкому».

Співак не часто розповідав шанувальникам про сімʼю, проблеми зі здоровʼям та інші особисті речі, тому навколо нього завжди було багато чуток. Наприклад, багато років українці підозрюють, що артист міг наважитися на пластичну операцію або косметологічні процедури.

У свої 49 років він чудово виглядає і на фото виконавця майже не видно зморшок. Через це фанати зірки впевнені, що він таємно скористався «уколами краси», а зокрема вколов ботокс у кілька ділянок обличчя.

Сам Винник цю інформацію не підтвердив.

Освідчилась в коханні росіянам та породичалась з Кіркоровим: Анатолій Анатоліч потролив Ані Лорак

«Всі жінки відьми» вже не ті: як змінилась трійка сестер Голлівелл через 25 років