in

«В країні, де йде війна, ще не так просто стати на облік!» — дружина Анатолія Анатоліча, обурилася роботою ТЦК

Декілька днів тому відомий український телеведучий Анатолій Анатоліч поскаржився, що не зміг потрапити в ТЦК.

39-літній шоумен має законне право на відстрочку від мобілізації як багатодітний батько, але все ж прийняв рішення стати на облік. Однак, його спіткала невдача: спочатку — довга черга, а в інший — графік роботи. З приводу цього своє невдоволення в Інстаграм висловила дружина шоумена — Юла. Їй також не сподобалася робота українських ТЦК в умовах війни.

«Я бачила у Нью-Йорку великі залізні бокси для військових. Ти, гуляючи містом, можеш зайти в цей бокс і залишити свої координати, і там потім з тобою зв’яжуться. Я пам’ятаю, що на ньому реклама була така потужна, він сам такий сталевий, але стосовно наших ТЦК. В країні, де йде війна, ще не так просто стати на облік!» — заявила багатодітна мама.

Дружина Анатолія Анатоліча поскаржилася на українські ТЦК

Дружина актора засмутилася, що її чоловіка спіткала невдача з цього приводу.

«Мій чоловік у четвер намагався це зробити двічі за день, але не зміг, бо дуже велика черга. Чоловік 40 було. Працює лише двічі на тиждень: вівторок та четвер з перервою на обід», — поскаржилася Юла.

Юла про роботу українських ТЦК

На останок Юла запропонувала змінити цю систему і, щоб кожен українець, який бажає стати на захист своєї Батьківщини, зміг без проблем це зробити.

«Я думаю, що в країні, де йде війна, має бути якась спрощена система і дуже багато варіантів, аби людина, яка спонтанно захотіла захищати свою країну або прийшла, то не стояла в черзі і чекала довго, бо в черзі можуть бути історії різні і людина може передумати. Наприклад, наслухатися різного і змінити свою думку. Або піти і більше не прийти», — повідомила дружина Анатоліча.

Читайте також: Уже навоювався: Кондратюк довів, що Козловський більше не служить у ЗСУ

Гороскоп на 31 січня для всіх знаків Зодіаку: день, коли Вам потрібно відкинути сумніви і діяти

«Нарешті насолоджується життям!»: Каменських помітили в Іспанії з новим обранцем