in

5-річний Матвій, який є автором хіта «Скоро вже буде Паска», похизувався своїм господарством

Автор TikTok-хіта «Скоро вже буде Паска», 5-річний Матвій із Черкащини показав українцям своє господарство. Відео за його участі у соцмережах набрало вже понад 10 млн переглядів.

У гостях у родини фермерів побували наші коресподенти. Найбільша гордість хлопчика – 3 га землі, де сім’я вирощує овочі.

Крім того, батько Матвія займається м’ясною продукцією, рекламу якій і зробила дитина. Чоловік веде власний блог в YouTube, в якому розповідає про вирощування овочів, виробництво сиру та м’ясних виробів.

Сам же хлопчик постійно видає «перли», практично кожне його слово – майже мем. У соцмережах жартують, що він – майбутній маркетолог, а дехто навіть хоче замовити у дитини рекламу.

Нагадаємо: маленький Матвій став зіркою TikTok після того, як його оригінальна реклама мʼясних виробів своїх батьків перед Великоднем так сподобалася українцям, що стала вірусним хітом. Запальний трек створили МЮСЛІ UA, які подарували Україні багато відомих пісень.

Батько хлопчика Володимир Брус розповів, що під час знімання одного з роликів син вирішив допомогти прорекламувати товар і неочікувано для себе став справжньою зіркою.

«Скоро вже буде Паска, тож замовляйте м’ясо і ковбасу, і сардельки, і курочку. Все те, що є домашнє, замовляйте», – простодушно запропонував маленький українець.

«Люди просто шоковані!» — довгонога білявка Оля Полякова назвала справжню вікову різницю зі своїм 60-річним чоловіком

«Віддала «Современнику» 46 років свого життя» — Лія Ахеджакова звільнилася з театру через утиски з боку російського керівництва