in

«Так тяжко і так небезпечно!» — Юлія Саніна розповіла, як вони з чоловіком дійшли до розлучення

Фронтвумен українського гурту The Hardkiss Юлія Саніна пригадала, як у їхніх з чоловіком Валом Бебком стосунках сталася криза.

Зокрема, у шлюбі пари почалися негаразди після народження сина. За словами Юлії, вони з чоловіком тоді ледь не розлучилися.

«Тоді було так тяжко у стосунках і так небезпечно, що я не хочу повторити це зараз», — пригадала Саніна у проєкті «Ближче до зірок».

Утім подружжя розуміло, що їм треба знаходити спільну мову, адже на їхніх взаєминах багато чого тримається. Кризу парі допомогли подолати відверті розмови одне з одним.

«На наших з Валом стосунках тримається все: гурт, дім, сім’я. Ми над цим працюємо в першу чергу», — поділилася Юлія.

До речі, виконавиця зізналась, що вона неабияк ревнує чоловіка. Як говорить артистка, з одного боку ревнощі – це навіть корисно, однак з іншого – над ними треба працювати, аби вони не псували стосунки.

«Я дуже ревнива, це просто жах якийсь. Це навіть і добре інколи для стосунків, тому що це освіжає. Ти розумієш, що їх можна втратити, треба бути якоюсь лагіднішою. Треба якось підтримувати вогонь», — додала артистка.

Нагадаємо, нещодавно Юлія Саніна з’явилася на обкладинці британського The Times. Також артистка розповіла, як колектив The Hardkiss створює пісні під час війни.

Ольга Сумська тепер перестане плакати: Антоніна Паперна, яка проживає в країні-агресор, нарешті обрала свою позицію

Ксенія Мішина зізналась, чи підтримує спілкування з Олександром Еллертом і які у них плани на майбутнє