in

Тоня Матвієнко розповіла, як відсвяткувала своє 42-річчя на білоруському кордоні

Українська співачка Тоня Матвієнко 12 квітня відсвяткувала день народження.

Артистці виповнилося 42 роки. Як розповіла Матвієнко у «Сніданку з 1+1», цей день вона провела на кордоні з Білоруссю. Виконавиця виступала для наших прикордонників:

«Були у прикордонників, співали різним загонам. Вчора зустрічалися з хлопцями, які з Бахмута на відновленні. Сьогодні я планую співати хлопцям», — сказала Матвієнко.

Похвалилася співачка, що прикордонники у день народження не залишили її без подарунка і презентували їй свою форму та величезний букет троянд.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Тоня Матвієнко (@tonya_matvienko)

А першим зірку привітав коханий чоловік, співак Арсен Мірзоян, а також мама Ніна Митрофанівна Матвієнко і донька.

Тоня, яка з початком повномасштабної війни з донькою виїхала до Великої Британії, повідомила, що назавжди повернулася до України, а її 7-річна донька Ніна пішла до школи у Києві.

«Назавжди повернулася до України, я більше не хочу бути за кордоном. Тому що моє серце тут, тут моя родина. Такий страшний сум за цей рік я пережила, я думала в мене розірветься серце. Я більше не хочу таке переживати. Я вирішила для себе це остаточно і вже Ніна пішла до школи в Києві. Все, я вдома. Моя місія тут допомагати хлопцям як можу, співати», — прокоментувала артистка.

Ахтем Сеітаблаєв закрутив новий роман з молодшою за нього на 20 років дівчиною

«Ваша взяла!» — Даша Астаф’єва прокоментувала чутки про вагітність та показалась без макіяжу