in

«Ваша взяла!» — Даша Астаф’єва прокоментувала чутки про вагітність та показалась без макіяжу

Співачка та волонтерка Даша Астаф’єва спровокувала чутки про свою вагітність у Мережі.

Зараз виконавиця перебуває у Карпатах на відпочинку. На деяких фото шанувальники помітили у зірки округлий животик, тож одразу почали вітати з поповненням.

Втім Даша швидко відреагувала на чутки та розчарувала фанів своєю заявою.

«Ваша взяла! Я вагітна. Але Карпатами. Всьо. І здається, то назавше!», — написала Астаф’єва.

Співачка пожартувала щодо причин своєї «вагітності». Зокрема, Даша насолоджується риболовлею, смачною кухнею та чудовим відпочинком.

«Вагітна рибами, що шукали-шукали, та так і не знайшли… потопили ботіки, загубили всі воблєри, покололи пальці та й годі!Тільки снилися, та всі величезні. Вагітна песом, що назвали «Типрийшов», а він насправді Юлік. Їв каші, гуляв ведмежими тропами, тікав разом від них, потім співав, дивився «Чупу» на Нетфліксі і навіть трошки плакав, як я. Але все то пусте. Бо Юлік не безхатько (як ми думали з вами усі), а просто холостяк і пустун. То й не пропаде! А ще вагітна усіма форелями. Кожного дня по одній. Бо вони тут найсмачніші, приготовані із любов’ю та секретами! Ще незабутніми подорожами, до брендушів під снігами. Перевалами із питаннями від місцевих, та відповідями які знають тільки вони самі… а ще та саламандра, шо вилізла і піддакує. Точно весна», — написала співачка.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Dasha Astafieva (@da_astafieva)

Тоня Матвієнко розповіла, як відсвяткувала своє 42-річчя на білоруському кордоні

«Палко!» — Ксенія Мішина оголила груди у відвертій «мокрій» фотосесії