in

«10 тисяч на косметику» — Даша Астаф’єва відповіла, скільки грошей їй потрібно для життя

Українська співачка і волонтерка Даша Астаф’єва відповіла, скільки їй потрібно грошей для життя.

В інтерв’ю Славі Дьоміну вона зізналася, що витрачає чимало грошей на косметику.

«Я не рахувала. У мене вдома багато класної косметики, і я намагаюся вранці та ввечері робити всі процедури — маски, масажі. Косметика 10 тисяч гривень на місяць. Це багато, але це економія на інших фахівцях, лікарях-косметологах. Раз на тиждень я ходжу до косметолога, це необхідно, адже мені 38 років. 2 тисячі гривень похід до косметолога… Десь 20 тисяч гривень на бензин. Собаки… корм 2 тисячі гривень на місяць», — розповіла вона.

Астаф’єва також розповіла, чи забезпечує її коханий.

«Хлопець купує продукти. Я нарешті у стосунках, коли хлопець забезпечує практично все. Для всіх жінок, які важко працювали, були успішними і незалежними, це дуже важливе питання. Мені довелося дуже важко перевчатися. Він не бере в мене грошей, я його не одягаю, не взуваю і не годую. Він молодший за мене, і я в нього вчуся багато чому. У мене було багато серйозних стосунків, але вони були всі нездорові. Вони всі були класні, але вони мене зробили покаліченою», — зізналася вона і додала, що нарешті почувається щасливою.

«Люди вхопилися за 33 мільйони» — Юрій Горбунов назвав причини, через які розгорівся скандал навколо серіалу СМТ Інгулець

Гороскоп на 20 серпня: Овнам — шанс на мільйон, Терезам — важлива розмова