in

«Засвітила лишнє» — українська співачка Даша Астаф’єва покрутилась на камеру у звабливій сукні в горошок

Українська співачка та волонтерка Даша Астаф’єва привернула увагу шанувальників кадрами з нової фотосесії.

Цього разу знаменитість постала у кадрі у романтичному образі. Даша покрутилася перед камерою у сукні бежевого кольору з принтом у горошок, яку прикрасили рюші та комірець. Сукню зірка доповнила чорними туфлями без підборів.

Вишуканості образу співачки додали гарна зачіска — зібране у низький пучок волосся — та спокуслива червона помада на губах.

Під фото Даша розмірковувала на тему щастя. Астаф’єва поділилася цитатою з творю Валер’яна Підмогильного «Місто».

«Вся справа в тому, що щастя нічого спільного з задоволенням не має. Коли б інакше було, ми не могли б зрозуміти людей. Чуттєві й розумові перемоги надто минущі, щоб зародити щастя — постійний настрій радості вищого порядку, тобто абстрактної. Щастя — це високий тонус духовного життя, як здоровʼя — фізичного. Щастя — це духовне здоровʼя. Окремі болі та виразки не можуть його схитнути. Що таке щастя? Це естетичне почуття від самого себе, від свого «я». Естетичне почуття виникає від споглядання або гармонії, або величі», — йдеться у творі.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Dasha Astafieva (@da_astafieva)

«Ми молимося за дітей» — молдавський співак Дан Балан презентував кліп під назвою «Love Maria», який був знятий в Києві ще до війни

«Естетично і сексуально» — Тіна Кароль в прозорому мереживному боді з глибоким декольте зачарувала підписників