in

«Це буде донька-батько!» — Володимир Остапчук розповів вражаючі факти про свою 22-річну дружину

Український телеведучий Володимир Остапчук уперше за кілька місяців офіційно зізнався, що перебуває в стосунках із 22-річною журналісткою Катериною Полтавською, і поділився пікантними подробицями їхнього особистого життя. Він розповів, що став її першим чоловіком.

До Остапчука в дівчини ніколи не було романтичних стосунків. Про це він зізнався в своєму новому шоу «Мекнув – питайте» .

Телезірка розповіла, що 16-річна різниця у віці для них із Полтавською – вже не проблема. Ба більше, артист тільки на другий тиждень стосунків дізнався, що став її першим чоловіком.

«Я десь на другий тиждень стосунків дізнався, що я в неї перший чоловік буду. І після того вона сказала: «І я цілувалася з тобою, до речі, з першим». Я кажу: «Тобі 22». Вона відповідає: «Я просто ні з ким взагалі не була в стосунках», – поділився Остапчук.

Ведучий розповів, що кілька місяців переймався через юний вік обраниці, але потім зрозумів, що вона зріла людина.

«Я перший місяць-півтора тупо парився, що я старший. Я боявся, що це буде донька-батько, що це будуть такі психологічні стосунки. А потім я зрозумів, що вона в 22 роки доросла зріла людина і набагато розумніша, ніж більшість жінок, яких я знав у своєму житті», – додав Остапчук.

До речі, напередодні закохані вперше опублікували спільні фото, де вже не ховали обличчя одне одного. Ведучий навіть публічно зізнався Полтавській у коханні.

«Тут нам 14 років!» — зірка «Кріпосної» Наталка Денисенко поділилась архівним знімком

«Стільки чоловіків-триндичів у шоубізнесі!» — Кума DZIDZIO Оля Цибульська розсекретила місцезнаходження співака