in

23-річна обраниця Володимира Остапчука продемонструвала спокусливі форми без бюстгальтера

23-річна обраниця шоумена Володимира Остапчука — журналістка Катерина Полтавська, потішила підписників новим відвертим фото.

Як зізналася блогерка, наразі вона активно готується до відкриття власної студії масажу та лазерної епіляції в самому центрі Києва. Перед відкриттям Катерина вирішила перевірити своїх конкурентів та відправилася до одних із них на масаж. Перед сеансом вона вирішила зробити фото, на якому постала топлес — лише в одних чорних трусах-стрінгах, без бюстгальтера, прикриваючи груди руками.

Третя дружина Остапчука посвітила стрункою та підтягнутою фігурою. Волосся вона залишила розпущеним, яке прикривало одну сторону оголених плечей.

«Після сніданку на масаж. Це частина моєї роботи – перевіряти конкурентів», — написала Полтавська під знімком з жартівливим смайлом.

Фото: instagram.com/poka.tya

Варто зазначити, що цього року шоумен та ведучий Володимир Остапчук і його молода дружина Катерина Полтавська стали ледве не найскандальнішою парою в українському шоу-бізнесі. Так наприклад, Полтавська неодноразово хамила підписникам та осоромилася через безпідставні ревнощі до чоловіка на його фан-зустрічах. А сам Остапчук ославився в ЗМІ через свої надто сумнівні виїзди за кордон під час воєнного стану.

Читайте також: «Повне відчуття, що він батько Грети Тунберг!» — Галкін гостро висміяв Ілона Маска за його дивні висловлювання.

«Повне відчуття, що він батько Грети Тунберг!» — Галкін гостро висміяв Ілона Маска за його дивні висловлювання.

Ракам — натхнення та нові ідеї, Скорпіонам — справжній джекпот: гороскоп на 21 грудня