in ,

«Він зраджував мені»: колишня дружина Остапчука розповіла неприємну правду про нього та його нинішню 23-річну кохану

Днями ексдружина шоумена та телеведучого Володимира Остапчука — нотаріус Христина Горняк — знайшла спосіб натякнути, що колишній чоловік зраджував їй до їхнього розлучення.

Довгий час Христина і Володимир публічно ніяк не коментували свій розрив і не поливали одне одного брудом у соцмережах. Але, напевне, Горняк зачепило те, що Володимир нещодавно привітав нинішню кохану 23-річну Катерину Полтавську з річницею подружнього життя. Пара святкувала свою першу річницю 4 жовтня — з цієї нагоди Володимир Остапчук опублікував допис на особистій сторінці в Instagram, присвячений Катерині, з теплими словами на її адресу та вдячністю за те, що вона «знову навчила його вірити в себе«.

Володимир Остапчук привітав нову кохану — Катерину Полтавську — з річницею подружнього життя

Між іншим, колишня дружина телеведучого у тій же соцмережі повідомила — вона вже рік як вільна жінка. «4.10 рівно рік як я красива жінка не заміжня. Тому, привід відсвяткувати є. Як подарунок готова прийняти 50% спільного майна. Як на мене, 50% це безкоштовно і задарма за те, що звільнила місце для справжнього кохання«, — написала Горняк.

Саме так Христина  дала зрозуміти користувачам Мережі, що Остапчук тоді вскочив у гречку — і певно його стосунки з Полтавською розпочалися раніше, аніж він встиг розлучитися з Горняк. Швидше за все, на той момент він точно був вже знайомий з дівчиною та мав на неї плани.

Реакція колишньої Остапчука — Христини Горняк — на його річницю з новою дружиною

Варто зазначити, що Остапчук одружився з Христиною Горняк восени 2020 року — а наприкінці жовтня 2022 року у ЗМІ почали поширюватися чутки про розлучення подружжя. У грудні того ж року травесті-діва Монро розповіла широкому загалу про новий роман шоумена з 22-річною журналісткою з Києва. Незабаром і сам Остапчук підтвердив стосунки з Катериною Полтавською, а у лютому 2023 року вони вже були одружені.

Читайте також: «Система зламалася» — шоумен Володимир Остапчук похизувався неочікуваним подарунком, який отримав вночі від молодої дружини

«Треба добити гадину!» — зірка «Кавказької полонянки» прокоментувала позицію Лії Ахеджакової

Близнюки — за крок від серйозної помилки, а Рибам — приємний сюрприз: гороскоп на 8 жовтня