in

Спробувала нове амплуа для себе: Камалія показала, чим займається після розлучення з Мохаммадом Захуром

Українська співачка Камалія приголомшила шанувальників новиною про своє розлучення з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром після 20 років подружнього життя.

І як би артистка не переживала зараз непростий період у житті, сидіти, склавши руки, вона не збирається. Так, після новини про розлучення з Захуром у сторіз своєї сторінки в  Instagram Камалія показала, чим займається.

Виконавиця з головою поринула в роботу. 15 квітня, у Всесвітній день цирку співачка виступить у київському цирку на прем’єрі «Циркового променаду». У фотоблогу Камалія показала, як відбуваються репетиції її номера. Співачка виконає танцювальний трек, а її перформанс супроводжуватиме балет.

 

Нагадаємо, що у четвер 13 квітня Камалія шокувала повідомленням, що після 20 років подружнього життя розлучається з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Причину артистка називати не стала. Але раніше ділилася, що вперше за 20 років посварилася з чоловіком. Причиною конфлікту пари стала донька Захура від попереднього шлюбу з росіянкою. Співачка активно засуджувала росіян, натомість донька Захура на неї через це образилася. У цій сварці Захур став на бік доньки, що дуже зачепило Камалію.

Прикрила очі грошима, назвавши їх рідними людьми: Злата Огнєвіч висміяла зрадницю Лорак, показавши її істинне лице

«Солік вчора творила!» — колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова показала нове заняття донечки