in

Телеведуча Наталія Мосейчук показала чоловіків, які щодня присутні у її житті та з якими часто виникають суперечки

Досягнути успіху в житті надзвичайно складно самотужки. Якщо немає надійного плеча пору, то ледь не перший провал може відбити бажання продовжити рухатись далі. У такі моменти на допомогу приходить любляча сім’я, яка стане опорою та підтримкою.

В українському шоу-бізнесі є чимало прикладів щасливих родин. Наприклад, сім’я співачки Світлани Тарабарової, телеведучої Лілії Ребрик або акторки Олі Сумської. До цього переліку можна віднести також сім’ю журналістки та телеведучої Наталії Мосейчук.

Наталія Мосейчук — це відома українська телеведуча та журналістка, яка здобула популярність завдяки програмі ТСН на телеканалі 1+1. Чимало українців звикли бачити її щовечора на екранах телевізорів доволі серйозною. І це не дивно, адже жінка є ведучою програм в жанрі хард-ток, де із політиками та громадськими діячами обговорює нагальні проблеми в Україні. Певна річ що в таких умовах не можна давати слабину.

Втім, як тільки камери вимикаються, а Наталія повертається додому, її зустрічає любляча родина. У багатьох інтерв’ю жінка розповідала про своїх улюблених чоловіків у житті. Мова йде про коханого чоловіка та двох синів.

Старший син на ім’я Антон — це дитина Наталії Мосейчук від першого шлюбу. Зараз йому вже 24 роки. Достеменно невідомо ким був перший чоловік телеведучої і по сумісництву тато Антона. Про це жінка воліє не розповідати.

Другим її обранцем став фінансист Ілля Мосейчук. Пара познайомилась та почала стосунки вже після того, як Наталія стала популярною. Через деякий час після весілля у закоханих народився спільний син Матвій, якому вже 11 років.

В одному з інтерв’ю журналістка розповіла, що в її родині справжня ідилія. Однак, без суперечок не обходиться. Головною причиною дискусій є виховання молодшого сина. Втім, вони доволі швидко закінчуються.

Особливу увагу Мосейчук приділяє спілкуванню двох братів. Через те, що старший син Антон навчається в Німеччині, вони доволі рідко бачаться. Наталія та молодший син дуже сильно сумують за ним. Але був випадок, коли Антон вирішив зробити сюрприз Матвію, й особисто приїхав привітати його з днем народження. Усіх неабияк розчулив такий вчинок хлопця.

Молдавський холостяк Дан Балан відгуляв розкішне весілля та показав наречену

Прикрила очі грошима, назвавши їх рідними людьми: Злата Огнєвіч висміяла зрадницю Лорак, показавши її істинне лице