in

«Не підтримую і не вибілюю!» — Віталій Козловський висловився про «потіхи» Влада Ями у США

Незважаючи на критику, яка регулярно «прилітає» на адресу Влада Ями, той не піддається зовнішньому впливу і залишається жити в США.

Мало того, поведінка хореографа іноді не піддається поясненню і іноді викликає виправдане обурення співвітчизників, які живуть під цілодобовою небезпекою чергового прильоту. Так, нещодавно Яма організував у Майямі веселу вечірку під російською назвою «Всі свої», а раніше він виставляв кадри відпочинку на пляжі в образі «рятувальника Малібу» та святкування «Хеллоуїна» у забавних костюмах та у святковій обстановці.

Віталій Козловський був серед тих, хто виправдовував поведінку Влада, проте навіть він згодом змінив думку про колегу. В інтерв’ю журналістам «ЖВЛ» він так прокоментував своє ставлення до іменитого танцюриста: «Я його не підтримую і не вибілюю. Це його совість бути в іншій країні. Його совість відповідатиме за свою сім’ю. Я не знаю, як це бути батьком сьогодні, відповідальним татом. Я не міг би жити в іншій країні і на цьому крапка».

Зазначимо, сам Козловський не гидував виступами в РФ п’ятого року антитерористичної операції. Намагаючись пояснити виступ у Москві 9 травня 2018 року він сказав, що «тоді був несвідомим».

Слідом за своєю «коханою»: колишній Лорак Юрій Фальоса виїхав до Росіїї після знищення окупантами домівки

«Символ цілої епохи» — друг Алли Пугачової повідомив про завершення кар’єри артистки