in

«Кошти на ЗСУ, а Юрка на фронт»: українці різко відповіли Горбунову на виправдання зйомок серіалу за державні гроші

Українці різко відповіли ведучому та продюсеру Юрію Горбунову, чия компанія отримала тендер на зйомки комедійного серіалу «СМТ Інгулець» сумою 33 млн гривень. Артист заявив, що гумористичні кінопроєкти потрібні, зокрема, військовим, але користувачі мережі в це не повірили.

Зірці дорікнули, що захисникам України на передовій потрібна зброя, авто і дрони, а не жарти. Виправдовуючись за зйомки драмкомедії, Горбунов сказав, що військовим потрібен гумор та жарти.

«Я знаю, що військові хочуть позитиву та гумору, як вони реагують на анекдоти, веселі історії. Тому я точно знаю, що гумор зараз потрібен», – пояснив власник компанії «Прототип Продакшн».

Таке виправдання здалося українцям непереконливим, адже щодня вони донатять власні кошти на потреби військових, тоді як державні гроші йдуть на створення комедійних кінопроєктів.

Артисту порадили поїхати на передову та подивитися, чого там більше не вистачає захисникам – зброї, дронів та авто чи 24-серійного серіалу про айтішників, які біжать з фронтового Харкова і опиняються у смт Інгулець, де керує фермер на прізвисько «Батя». До речі, прототипом «Баті» нібито став Олександр Поворознюк.

  • «Кошти на ЗСУ! А Юрка на фронт, щоб побачив, як нашим воїнам зараз воюється»,
  • «Всі українці пишуть, що їм цей серіал , а Юрій нам намагається довести протилежне. Віддайте ці кошти на зброю для наших захисників, бо вже не до сміху»,
  • «Військові хочуть зброю і дрони»,
  • «Який гумор може бути під час того як гинуть наші сини і дочки?»
  • «А чому Горбунов не воює? Якби був на фронті, то знав би, що потрібно військовим»,
  • «У такий важкий час всі кошти повинні бути спрямовані на ЗСУ», – йдеться в коментарях.

«Або дрони, або серіали»: Ігор Кондратюк жорстко накинувся на колегу Юрія Горбунова щодо використання державних коштів

«Дякую за те, що робиш»: Потап, Ханумак, Кот та інші колеги підтримали ідею Горбунова знімати комедію за 33 млн гривень в умовах війни