in

«Це дуже складна історія» — Співачка Астаф’єва перенесла операцію та втратила голос

Популярна українська співачка, волонтер, яка веде кулінарне шоу «Такі страви» Даша Астаф’єва, яка нещодавно в Карпатах дізналася про вагітність, вперше зізналася про проблеми зі здоров’ям. Зірка зазнає труднощів через травму, яка не дає можливості нормально співати.

Про це стало відомо завдяки новому інтерв’ю Даші Астаф’євій для YouTube-каналу «Розмова».

Даша Астаф’єва нещодавно дізналася від свого медика про наслідки перенесеної нею тяжкої операції, коли їй пошкодили нерв.

«Мені дуже складно повертатися до того, чим я займалася. По-перше, у мене фізично немає можливості… Я була у лікаря, і мені під час операції пошкодили нерв, який знаходиться біля зв’язок, і я не можу співати. І я також розгублена. «Я не знаю, про що співати. Веселитись і робити хайп на тому, що в нашій країні біда? Я не можу», — зізналася вона.

Попри це Даша Астаф’єва сподівається, що зможе відновитися та повернути голос.

«Я весь ранок проплакала. Це дуже складна історія. Я мала піти до лікаря ще рік тому, і вже нічого не можна зробити. Дуже складна терапія та відновлення. Це також пов’язано зі стресом. Складно говорити про це. Є надія, що я відновлюся» і зможу співати.Я знову пішла на вокал і зрозуміла, що не можу робити те, що раніше могла.Мені робили операцію, я могла померти і в цьому стані я підписала документ, що лікарі не несуть відповідальності за те, що можуть зашкодити моїм зв’язкам «Коли ти вмираєш, ти підписуєш який завгодно документ…», — поділилася вона.

«Святкуємо родиною» — Камалія розвіяла чутки про розлучення щирим зверненням до свого чоловіка

«Я не очікувала такого!» — Блогерка Катерина Репяхова здивувала змінами на обличчі через місяць після операціїї