in

«Хочеться плюнути йому в обличчя»: Співачка Даша Астаф’єва різко розкритикувала Потапа

Нещодавно відома українська співачка та колишня учасниця гурту «NikitA» Даша Астаф’єва різко розкритикувала репера та продюсера Потапа за його вчинки.

Співачка зізналася, що на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну мала доволі неприємну розмову з репером, після якої він заблокував її в усіх соцмережах. Більше того, Даша досі шокована піснею Потапа під назвою «Волонтер». «Він співає, що він такий класний волонтер і десь притисне волонтерку вночі, думаю, що кожній людині, яка жила у підвалі декілька місяців, просто хочеться, вибачте, плюнути в обличчя. Він мене, до речі, за критику заблокував. Я публічно казала і кажу: такі пісні неприємно чути навіть мені, хоча не вважаю себе якоюсь особливою волонтеркою. Але залишаюся в країні і роблю що можу. Я б теж могла співати на сцені, мандрувати світом і відпочивати на сонечку на ті чималі гроші, які заробляла. Але, люди, зараз не час!«, — поділилася Астаф’єва.

Астаф’єва розкритикувала Потапа за його недолугий трек «Волонтер»

Також артистка висловила свою думку і про зірок-утікачів, які у своїх особистих блогах не соромляться демонструвати безтурботне життя — так неначе війни немає взагалі.

«Люди, яких я знаю особисто, повтікали за кордон. Пишуть мені: «Побачив частину інтерв’ю, ти звинувачуєш. А я обираю життя, а ти – війну і смерть». Якби всі так думали, то хто б захищав країну? І чи залишилася б вона досі? Війну виграють свідомі люди, які стоять до кінця, жертвують усім. Я вже мовчу про те, що ті втікачі не збирають кошти, маючи велику аудиторію, та не донатять самі. А постять розгульне життя. Це не просто дратує, це дуже ображає. Я навіть не уявляю, як це зачіпає військових та родини, які втратили близьких через війну«, — зауважила співачка.

Співачка присоромила колег, які вихваляються розгульним життям під час війни

Окрім того, Даша Астаф’єва розкритикувала своїх колег, котрі публікують у своїх соцмережах розважальний контент, який є зовсім недоречним під час війни.

Читайте також: Потап на тлі жорстокого хейту емоційно звернувся до українців з сонячної Іспанії, згадавши, як любить Батьківщину

Козерогам — успіх у кар’єрі, а Водоліям — варто приділити час сім’ї: гороскоп на 15 грудня

«Це ж не мова вбиває українських дітей!» — Лобода шокувала новою цинічною заявою, запевняючи, що цінує свою російськомовну аудиторію