in

Апетитна Анна Кошмал в обтислих лосинах показала, як тренується та робить надскладні асани.

Українська акторка Анна Кошмал має неабияку струнку та підтягнуту фігуру. Тримати тіло в тонусі знаменитості допомагає йога.

У своєму Instagram артистка неодноразово показувала, як тренується та робить надскладні асани. Цього разу Анна опублікувала новий ролик, де продемонструвала майстерне виконання вправи.

На відео Кошмал зображена в обтислих чорних лосинах та білому спортивному топі. Анна сиділа на підлозі, потім завела одну ногу за голову, поки інша лежала зігнута. Також знаменитість трішки вигнулася, тим самим продемонструвавши розтяжку спинних м’язів.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Anna Koshmal (@smorkovkina)

«Мої найкращі ліки», — підписала відео Анна.

У коментарях підписники акторки були по-справжньому здивовані майстерністю кумирки. Вони написали чимало коментарів з приводу цього: «Нічого собі, клас!», «краса, яка мотивує», «йога дуже класна, майже схожа на гімнастику».

Нагадаємо, Анна Кошмал не лише демонструє струнку фігуру під час занять спортом. Нещодавно зірка влаштувала пікантний фотосет, де вона майже топлес позувала перед камерою.

«Українська Моніка Беллуччі» — спокуслива Даша Астаф’єва у чорному боді з глибокими вирізами, звабливо прогнулась перед камерою

Путіністка Валерія виступила з «воскреслим» Кобзоном та стала посміховиськом у росіян