in

Найтатуйованіша жінки Британії нанесла на своє тіло понад 90 різних малюнків та лягла під ніж пластичних хірургів: як вони виглядала колись?

Модель Беккі Холт є найтатуйованішою жінкою Британії. Вона нанесла на своє тіло понад 90 різних малюнків. Дівчина неодноразово зізнавалася у тому, що їй подобається її трансформація. Крім того, Холт вдавалася до послуг пластичних хірургів, щоб довести свою зовнішність до ідеалу.

Колись епатажна красуня мала зовсім інший вигляд. Вона була скромним підлітком, але вже у 15 років зробила своє перше татуювання, набивши на лобку ім’я свого хлопця.

Модель має каліграфію на лобі, геометричні візерунки на грудях та барвисті малюнки, що спускаються по ногах. У 20 років вона зробила першу операцію зі збільшення грудей, але однією не обмежилася. Після цього Беккі змінила форму носа і вколола філер у губи. Дівчина витратила 35 000 фунтів стерлінгів (1 575 000 гривень) лише на одні татуювання.

За її словами, вона розпочала свою трансформацію 17 років тому. Її не бентежать дивні погляди оточуючих, навпаки, вона насолоджується, що не така, як усі. У Instagram на британку підписано 152 тисячі фоловерів. Судячи з кадрів, Холт одружена і виховує доньку.

Кожен малюнок на тілі Беккі має для неї певне значення. Однак вона ніколи не розкривала їхнього сенсу. Дівчина часто подорожує, грає музику у нічних клубах, займається у тренажерному залі та приділяє увагу родині.

«Тижнями в лікарні» — українська співачка Оля Полякова пригадала своє перше побачення в 15 років через яке ледь не залишилась без дітей

«Хоче довести її до самогубства» — найстарішу маму України хочуть судити та позбавити батьківських прав