in

«Стільки емоцій на одному фото» — Софія Ротару перервала затяжне мовчання через звільнених українських захисників

Українська співачка Софія Ротару, яка після 24 лютого 2022 року припинила концертну діяльність та зникла з інфопростору, перервала затяжне мовчання.  Для цього стало звільнення українських героїв з полону 26 квітня.

Виконавиця не змогла пройти повз фотографії одного з захисників, який тримав у руках яблуко. Допис зʼявився в її Instagram-stories.

Трагічне фото українського військового, який зі сльозами на очах дивився на фрукт після місяців полону в Росії, де терористи знущалися над військовополоненими, облетіло українські та іноземні ЗМІ.

Софія Ротару опублікувала щемливий кадр, додавши до нього розбите серце. Вочевидь, жорстокість російських окупантів шокувала навіть співачку, пісні якої в РФ з задоволенням співали.

Український дипломат Олександр Щерба в Twitter написав, що фото було зроблене після того, як звільненому військовому вручили перше за кілька місяців яблуко. «Російський полон – це пекло. Росія – зло», – констатував він.

Кадр був зроблений українським фотографом Віталієм Юрасовим, котрого запросили відзняти емоції українських героїв після повернення на рідну землю. Під його дописом у Twitter відгукнулися іноземці, яких також шокував кадр.

«Чоловік з яблуком. Не можу викинути його з голови. Стільки емоцій на одному фото. Видно, що він побував у пеклі і повернувся», «Вони виглядають так, ніби повернулися з нацистських концтаборів», «Сила фотографії з яблуком божевільна», – написали в коментарях.

«Вік робить своє, нічим не замаскувати» — як змінилась за 10 років «таємна» дружина Олега Винника за допомогою пластичних операцій

«Це просто «мій район» — шоумен Володимир Остапчук повідомив про батьків, які мешкали в будинку в який влучили окупанти