in

Це пов’язано не з війною: наближений в оточенні Ротару повідомив, чому співачка веде самітницький спосіб життя

З початком повномасштабного вторгнення легендарна співачка Софія Ротару зникла з радарів інформаційного простору та стала вести самітницький спосіб життя.

Наближена особа в спілкуванні зі співачкою повідомила, що такий стиль життя артистки аж ніяк не пов’язаний з війною, як багато хто вважав з українців. Чоловік зізнався, що Софія Михайлівна раніше перехворіла «Омікроном», який важко піддавався лікуванню. Тому, коли артистка видужала, вона намагається всілякими способами вберегти себе від нового штаму захворювання.

Ротару обмежила себе у спілкуванні з оточуючими, не даючи жодного інтерв’ю для журналістів. Як відомо, від 24 лютого 2022 року вона переїхала жити в селище П’ятихатки, що під Києвом і наразі знаходиться там разом зі своїм сином — Русланом Євдокименком.

Софія Ротару у січні 2022 року перехворіла «Осікроном»

Як відомо онуки знаменитості знаходяться за кордоном: Софія — знайшла прихисток в Нью-Йорку, а Анатолій — за допомогою впливової бабусі втік під час війни до Європи та намагається побудувати там кар’єру артиста під псевдонімом SHMN, який читається як «шаман».

Також стало відомо, що попит в РФ на Софію Михайлівну тримається високим протягом усього року, а зараз напередодні новорічних свят — стрімко зріс вгору. Таку інформацію надали росЗМІ.

Читайте також: Репер Каньє Вест та його колега несподівано підтримали Україну та негативно висловились про росіянок

«Я роблю правильний крок»: Олександр Волошин розповів про причину розлучення з Анною Трінчер

Вчинив самогубство: в СІЗО Москви знайшли тіло колишнього бойфренда балерини Анастасії Волочкової