in

Готові платити мільйони заради однієї пісні: Софія Ротару відшила російських олігархів

Російські олігархи все ніяк не вгамуються через радянську співачку Софію Ротару, яка від початку повномасштабного вторгнення, яке Росія розпочала 24 лютого 2022 року, виступила проти кривавої диктатури Путіна та переїхала жити на Батьківщину.

Росіян все ж ніяк не покидає думка про те, що їм вдасться заманити свого кумира в країну-агресорку, запропонувавши для українки пристойну суму коштів. Олігархи готові платити скажені гроші аби Ротару потішила їх декількома хітами зі свого репертуару. Організатори повідомляють, що попит на Софію Михайлівну тримається високим протягом усього року, а зараз напередодні новорічних свят — стрімко зріс вгору. Таку інформацію надали росЗМІ.

«Багато замовників хотіли б бачити співачку на новорічних вечірках. Прокатники розуміють, що через ситуацію, яка склалася, виступ Ротару неможливий, тому пропонуємо замінити її на іншу співачку. Особисто я на Софію Михайлівну навіть не виходив, бо все розумію», – зізнався один із організаторів концертів.

Російські олігархи готові платити мільйони за виступ Ротару

Російська еліта наївно продовжує мріяти, що співачка закриє очі на звірство російських загарбників на території України та примчить розважати їх на корпоративах, поки в цей момент окупанти будуть знищувати мирне українське населення.

Читайте також: «Не могли знайти їй туфлі 42-го розміру» — Андре Тан поділився деталями приїзду Періс Гілтон в Київ на показ

«Не могли знайти їй туфлі 42-го розміру» — Андре Тан поділився деталями приїзду Періс Гілтон в Київ на показ

Онук Софії Ротару втік з України: стало відомо хто його спонсорує та чому співачка уникає людей