in

«Вік робить своє, нічим не замаскувати» — як змінилась за 10 років «таємна» дружина Олега Винника за допомогою пластичних операцій

«Зникнення» відомого українського співака Олега Винника таке ж загадкове, як і його особисте життя.

Довгі роки шанувальниці були впевнені, що їхній кумир – завидний холостяк, проте невдовзі з’ясувалося, що у музиканта нібито є обраниця та ще й дорослий син Юліан. «Таємною дружиною» Винника називають його колишню бек-вокалістку Таюне. Справжнє ім’я жінки – Таїсія Сватко, їй 49 років. Фанатів дивувало те, як молодо виглядає виконавиця, тому в мережі поширилися чутки, що вона вдавалася до послуг пластичного хірурга.

Втім, достовірність цієї інформації підтвердити неможливо. Можна лише порівняти архівні фото Таюне з більш свіжими аби простежити, як мінялася супутниця Винника.

Варто відразу зазначити, що найсвіжішими фотографіями Таюне є знімки за лютий 2022 року. Після повномасштабного вторгнення вокалістка, як і сам Олег Вінник, зненацька зникла. Вона ніяк не коментувала війну в рідній країні, а за останній рік та два місяці зовсім не заходила до мережі. Шанувальники намагалися достукатися до Таїсії з проханням роз’яснити ситуацію, проте відповіді не надійшло.

Ймовірно, Таюне знаходиться разом із Винником у Німеччині, який у Європі нібито бореться із серйозною недугою. Чому співачка обрала мовчання – невідомо.

Якщо говорити про останні кадри «таємної дружини» Винника, то під ними можна зустріти сотні приємних коментарів. Фоловери писали компліменти бездоганній фігурі Сватко, її «молодому» обличчю та розкішному золотистому волоссю.

Раніше Таюне мала коротку стрижку. Вона ходила з каре, потім відростила довгі локони, проте часом все ж таки експериментувала з довжиною, роблячи її коротшою.

Однією з головних змін у зовнішності виконавиці є зникнення великої родимки на переніссі. Ймовірно, Таюне видалила її хірургічним шляхом.

Декілька років тому, як помічали неодноразово фани, Таїсія виглядала дещо інакше. Зараз, на їхню думку, жінка стала набагато доглянутішою, сучаснішою та красивішою.

Помітно змінився і стиль знаменитості. Вона почала віддавати перевагу більш елегантним вбранням, які підкреслюють її жіночну фігуру. За знімками із соцмереж Таюне можна зробити висновок, що вона любить сукні та спідниці довжини міні, приталені силуети, а іноді й дуже сміливі рішення в образах.

Однак від хейтерів нікуди не дінешся. На сторінці вокалістки зустрічаються і звинувачення у зловживанні пластикою. Так, наприклад, одна з користувачок якось написала під фото виконавиці: «Жах. Це що? Не тільки волосся підстригли, або точніше, зняли штучне волосся, але й обличчя перекроїли. Даремно, вік робить своє. Його нічим не замаскувати. Вибачте за правду. (Розбавила трохи всі захоплені коментарі.) Краще правда».

У мережі також є фото, де Таїсія позує без макіяжу.

Нагадаємо, Таюне та Винник, за словами інсайдерів із близького оточення артистів, разом уже понад 20 років. Вони нібито познайомилися в Канівському училищі культури, де обидва здобували освіту. Весілля вони зіграли, будучи студентами. Фото з події в мережі немає, але друзі пари стверджують, що це було пишне свято на сто чоловік.

«Ворог номер один» — Андрій Данилко прокоментував позицію російського гумориста Максима Галкіна щодо війни в Україні

«Стільки емоцій на одному фото» — Софія Ротару перервала затяжне мовчання через звільнених українських захисників