in

Святослав Вакарчук розсекретив свою таємничу обраницю, яка подарувала йому двох діточок

На початку 2021 року мережею прогриміла новина про народження у Святослава Вакарчука первістка. Як відомо, до цього він жив у шлюбі зі своєю дружиною Лялею Фонарьовою та її донькою від попередніх стосунків.

Журналісти неодноразово намагалися з’ясувати, чи рідна дочка для музиканта, однак усе було марно, тож в пресі дівчина отримала статус його падчерки.

Новина про розлучення зірки з Лялею Фонарьовою та народження сина Івана з’явилися в мережі з невеличкою різницею у часі, але ситуація була зрозуміла фанатам. Особистість матері дитини Святослав Вакарчук не розкривав. Власне кажучи, і про свого спадкоємця повідомив не він, а піар-команда музичного гурту.

Тоді почали підозрювати знамениту українську продюсерку Євгенію Яцуту, чия вагітність якраз припадала на вагітність обраниці Святослава Вакарчука. Однак підтвердити ці дані не представлялося можливим, аж допоки Євгенія не завагітніла знову.

Тоді Святослав Вакарчук повідомив, що в нього народиться ще одна дитина. Незабаром з’явилася дівчинка Соломія, і все стало на свої місця. Після початку повномасштабної війни в Україні Святослав Вакарчук покинув свою сім’ю та рушив виступати на передову.

Чоловік дав зрозуміти, що він розставив пріоритети саме таким чином заради своїх дітей. Мовляв, його спадкоємцям потрібна цілісна, розвинута та щаслива Україна, а тому зараз він має має побути у розлуці зі своєю сім’єю, адже це цілком та повністю виправдано.

Нагадуємо, що з колишньою дружиною Святослав Вакарчук прожив у шлюбі більше 20 років. Під час його участі у зйомках шоу “Голос країни” музиканта підозрювали у романі з Христиною Соловій. Однак дані чутки не підтвердилися, а Святослав тоді ще мав репутацію вірного та дбайливого чоловіка. Після того, як стало відомо про народження Івана Вакарчука жінки масово залишали музиканту коментарі про його нібито подружню зраду та розчарування в ідеалах.

Повністю оголена: українська акторка Анна Саліванчук поніжилась топлес у ванній

Над проектом працювали росіяни: Тіна Кароль потрапила у гучний скандал через кліп на трек «Honey & Мед»