in

Над проектом працювали росіяни: Тіна Кароль потрапила у гучний скандал через кліп на трек «Honey & Мед»

28 квітня українська співачка Тіна Кароль представила кліп на авторський українсько-англійський трек «Honey & Мед».

Втім, навколо нової роботи виконавиці вже встигнув розгорітися скандал. Як з’ясувалося, серед знімальної групи було щонайменше троє росіян. Як пише Telegram-канал «Культурна прачечна», у своєму Instagram Кароль навіть відмічала цих людей у пості. Втім, згодом видалила відмітку.

Також пізніше у Telegram-каналі зірки з’явилося відеозвернення Кароль, у якому артистка пояснила, як так сталося, що до знімань її кліпу мають стосунок росіяни.

За словами співачки, кліп вона замовляла в українського режисера Генрі Ліпатова, у якого є своя компанія Beverly.films в Америці. І Кароль не знала, що в цій компанії працюють росіяни:

«Над кліпом працює команда, до якої у мене залученості, як в артиста, взагалі немає. Всіх цих людей я не знаю і ніколи з ними не дотична. Дякую всім, хто показав мені сьогодні, що люди, які були дотичні до цієї роботи через компанію Beverly.films, виявились чи з російським громадянством, чи як… зараз я розбиратимуся. Мені так само неприємно», — сказала у відео Кароль.

Виконавиця наголосила, що вона на культурному і інформаційному фронті перебуває від 2014 року і «жодної зради немає». Окрім того Кароль пообіцяла, що невдовзі з’явиться вибачення від режисера Генрі Ліпатова та його компанії.

Святослав Вакарчук розсекретив свою таємничу обраницю, яка подарувала йому двох діточок

Українська співачка Анастасія Приходько провела екскурсію своїм розкішним двоповерховим заміським будинком