in

Український співак ALEKSEEV заявив, що не відмовиться від своїх російськомовних треків

Український співак ALEKSEEV, як і чимало інших артистів, випускав свої пісні російською мовою.

Від початку повномасштабної війни виконавці почали відмовлятися від російськомовних треків, або ж перекладати їх українською. ALEKSEEV зізнався, що не планує цього робити. Зокрема, на його концертах і далі звучатимуть російськомовні композиції. Як пояснив артист, у нього чимала аудиторія за кордоном, також від початку повномасштабної війни його треки набули нових сенсів.

ALEKSEEV

«Композиції (російськомовні – прим. ред.) полюбила багатомільйонна публіка, їх розуміють в Казахстані, Литві, Латвії, Естонії і дуже багатьох місцях, де є наша діаспора і просто російськомовні люди, які не підтримують цю війну. Я маю багато популярних пісень російською мовою і відмовлятися від них я не буду. Вони навіть отримали нові сенси. Мої пісні «Пьяное солнце» – «убей меня потом, но только не сейчас», «Океанами стали» – «они думали мы упадем, но океанами стали мы». Я не можу відмовитися від цих пісень, тому що вони отримали новий сенс. Так, вони російськомовні, але вони про наше сьогодення», — пояснив артист в інтерв’ю UA24.tv.

Натомість у майбутньому артист не випускатиме російськомовних треків. ALEKSEEV говорить, що його пісні будуть здебільшого українською або ж англійською мовами.

ALEKSEEV

«У майбутньому мої пісні мають писатися точно не російською, а українською або англійською. Здебільшого це будуть українські пісні», — додав виконавець.

Артист-путініст Олег Газманов на «комедійному шоу» в Лужниках вирізнився найбільше за усіх

Аліна Гросу вперше розповіла про свою хворобу та який омріяний подарунок зробила сама собі