in

«Мені самій огидно!» — українська співачка Тіна Кароль прийняла неочікуване рішення щодо нового кліпу, над яким працювали росіяни

Українська співачка Тіна Кароль після скандалу, який розгорівся навколо її нового кліпу «Honey & МЕД», прийняла серйозне рішення.

Так, сьогодні вранці у студії «Сніданку з 1+1» виконавиця офіційно виступила з заявою, що видаляє кліп на пісню «Honey & МЕД» з Мережі.

«Я видаляю цей кліп. Це дорого для мене. Це боляче для мене. Але ми на маємо права собі дозволити, щоб навіть так, опосередковано, з’являлися такі наративи. Я не хочу. Для мене моя репутація – це все моє життя. Я співаю і працюю в цій країні і для мене війна почалася 2014 року. Я люблю цю державу і вже давно поставила національні інтереси вище за свої. Мені просто самій огидно, що в моїй роботі є ці люди», — сказала Кароль.

Також виконавиця поділилася, що не просто так випустила відео на авторський трек «Honey & МЕД» саме 28 квітня – у роковини смерті свого чоловіка, продюсера Євгена Огіра, який помер 10 років тому. За словами Тіни, вона присвятила цю пісню йому, а кліп сповнений символізмами.

Кароль не приховує, що їй важко далося рішення видалити відео: «Мені складно. Нічого страшного. Буде інший кліп. Це дорого, це неприємно і це стосувалось любові мого життя», — додала артистка.

Нагадаємо, 28 квітня Тіна Кароль випустила кліп на нову українсько-англійську композицію «Honey & МЕД», яку написала сама. Над відео працювала команда українського режисера Генрі Ліпатова, у якого є своя компанія Beverly.films в Америці. Коли ж відбулася прем’єра кліпу, Кароль дізналася, що до відео мають стосунок росіяни, які працюють у компанії Ліпатова. Кароль зізналася, що не знала всіх, хто працював над відео. Після скандалу артистка записала відеозвернення з поясненнями.

Міні та одна панчоха: дизайнер представив сукню, в якій Тіна Кароль виступить в Ліверпулі на Євробаченні-2023

Оля Полякова в мініатюрному купальнику показала тренування на свіжому повітрі