in

Міні та одна панчоха: дизайнер представив сукню, в якій Тіна Кароль виступить в Ліверпулі на Євробаченні-2023

Українська співачка Тіна Кароль, яка виступить в Ліверпулі на пісенному конкурсі Євробачення-2023, показала свій концертний образ. Сукню для артистки погодився створити дизайнер Іван Фролов, який вже продемонстрував ескіз.

Виконавиця зʼявиться на сцені Євробачення-2023 в мінімоделі червоного кольору. Її вона показала в новому відео, опублікованому на YouTube.

«Цей задум був натхненний виступом 2006 року, але крок вперед, більше червоного. Мені здається, що наше завдання – обрати червоний колір як основний, тому що це кохання, символ України. Червоне – це любов. Це буде влучно з піснею», – пояснив свою ідею Фролов.

Тіна Кароль виступить в мінісукні з пишною спідницею. Образ доповнять такого ж відтінку високі рукавички та одна панчоха. На ногах у співачки будуть босоніжки.

Виконавицю сукня спершу насторожила, оскільки вона виглядає святково. Кароль запитала, чи доречно таке вбрання виглядатиме на тлі трагічних подій в Україні.

Іван Фролов переконав артистку, що в непростий час українці варто показати, який її народ стійкий та сильний. Врешті зірка погодилася на задум дизайнера.

ATHENS — MAY 18: Singer Tina Karol of Ukraine performs at the semi-finals of the 2006 Eurovision Song Contest May 18, 2006 in Athens, Greece. (Photo by Sean Gallup/Getty Images)

Нагадаємо, що в 2006 році Тіна Кароль виступила на Євробаченні з піснею Show Me Your Love. На ній була схожа за кроєм та довжиною сукня білого кольору.

«Лише без цієї АТОшниці» — українська співачка Анастасія Приходько розповіла про чвари з продюсером Потапом

«Мені самій огидно!» — українська співачка Тіна Кароль прийняла неочікуване рішення щодо нового кліпу, над яким працювали росіяни