in

Співачка Камалія після розлучення з пакистанським мільярдером неочіковано воз’єдналась з колишнім чоловіком

Виконавиця Камалія нарешті побачилася зі своїми донечками Арабелою та Мірабеллою, а також возз’єдналася з чоловіком Мохаммадом Захуром після новин про розлучення.

Тривалий час зіркова матуся не бачила своїх дітей, адже була зайнята роботою, а дівчата — навчанням. Тож за першої нагоди родина вирішила разом провести час і вирушила до кінотеатру.

На своїй сторінці в Instagtram Камалія поділилася світлиною Захура разом із доньками в очікуванні фільму та сказала, що дуже скучила за ними.

«Новий спосіб відсвяткувати перший день травня — сімейний перегляд фільму про сантехніків Братів Супер Маріо. Як же я скучила за вами», — написала співачка.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Kamaliya (@kamaliyaofficial)

Зазначимо, що своїми останніми публікаціями Камалія все більше підігріває чутки про те, що вони з чоловіком помирилися і не збираються розлучатися. Після новини про розрив співачка також розповіла, з ким зараз перебувають її доньки.

«Перевіряє сурдолог» — блогерка Катерина Репяхова повідомила про заключний діагноз однорічного сина у якого затримка мовлення

«Була вже +17 кг» — дружина українського політика Миколи Тищенка Алла Барановська показалась у найбільшій вазі та як змінилась