in

Українська співачка Камалія зізналась, як вони з колишнім чоловіком «поділили» двійнят

Співачка Камалія, яка приголомшила новиною про розлучення з чоловіком-мільярдером Мохаммадом Захуром, розповіла про те, де зараз її доньки Арабелла та Мірабелла.

Виконавиця ніжно звернулася до своїх донечок у Instagram на честь свята — Дня доньки. До привітання Камалія додала родинне фото з Захуром.

«Вітаю усіх донечок і батьків України з Днем доньки! Мрію, щоб усі ми були щасливими! Як же нам із Захуром пощастило бути батьками наших чарівних принцес Арабелли і Мірабелли», — написала співачка.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Kamaliya (@kamaliyaofficial)

Також виконавиця повідомила, що дуже сумує за дівчатками, адже зараз вони разом з батьком поїхали до Лодона. Там двійнята продовжують навчання у школі, але, за словами Камалії, при першій можливості повернуться до Києва.

«А я вже дуже сумую, мої донечки повернулися з татом у Лондон, адже школу ніхто не відміняв. Ми твердо вирішили із Захуром: якщо школи в Україні почнуть працювати офлайн, ми не чекатимемо на закінчення війни, а з вересня повернемо дівчаток до Києва. Ми чітко розуміємо, що онлайн-навчання абсолютно неефективне, діти повинні відвідувати школу», — розповіла Камалія.

«Сидить на двох стільцях» — Співачка Йолка, яка мовчить про війну, активно донатить для ЗСУ

Українська співачка Анна Трінчер у відвертому леопардовому купальнику продемонструвала звабливу фігуру