in

57-річна ведуча Алла Мазур, яка перемогла онкологію, впереше показала світлину свого обличчя зблизька

Алла Мазур. Героїня цього матеріалу пережила непросте випробування. У 2019-му році вона почала боротися з онкологію, до останнього це приховуючи. Ведуча наважилася розповісти про проблему, а згодом навіть з’явилася без перуки перед телеглядачами. Новий образ дуже прийшовся до смаку прихильникам. Проте, чекали вони найголовнішої звістки: дикторка одужала.

Зірка і дійсно перемогла рак та стала справжнім прикладом мужності та непереборності характеру. Після такого складного лікування вона ще довго приходила у себе, але разом із цим не полишала улюблену роботу і своїх фанатів. Нещодавно вона опублікувала нову світлину, яку вперше за тривалий час зняла зблизька.

Аллі вже 57 років, але на свій вік вона взагалі не виглядає. Підбирає собі також і молодіжні речі, підкреслюючи винятковий смак.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Alla Mazur (@allamazurofficial)

У коментарях — суцільні компліменти. Під дописом написали:

  • “Захоплена Вашим голосом. Ви разюче вирізняєтесь магнетизмом поміж телевізійної спільноти. Вам віриш, коли слухаєш”
  • “Дай боже вам здоров’я та терпіння дійти до перемоги. Аллочка ви наше сонечко тримайтеся і світіться далі від вас віє теплом”
  • “Ви така щира і така справжня. Поважаю Вас за чесність. Здоров’я Вам, пані Алло!”

До речі, Алла Мазур — одна з небагатьох знаменитостей, яка відповідає на коментарі своїм прихильникам. Щоправда, тисячу дописів під своїм фото вона не подужала, але більшість не обділила своєю увагою.

Зірка серіалу «Одного разу під Полтавою» Анна Саліванчук серйозно захворіла разом з дітьми інфекційним захворюванням через укус комахи

«Ще так мене не називали!» — Потап, на тлі чуток про розлучення, зворушливо привітав співачку з днем народження