in

«Бл*ть, я така кончена в цьому костюмі» — Ведуча «Сніданку з 1+1» грубо вилаялася в прямому ефірі

Популярна українська телеведуча Людмила Барбір сконфузилася в прямому ефірі.

Ранок 15 лютого розпочався для жителів України черговою ракетною атакою терористичної Росії. Повітряна тривога перервала зйомки ранкового шоу. А коли звичні ведучі «Сніданку з 1+1» Людмила Барбір та Руслан Сенічкін повернулися в студію, привітання телезірки стало зовсім незвичним для глядачів.

Судячи з усього, жінка була не зовсім задоволена образом, який створили цього разу для неї стилісти телеканалу, проте вона все ж прийняла складне рішення приступити до зйомок. «Бл*дь, я така, бл*дь, кончена у цьому костюмі. Ладно, пох*й, записуйте», — промовила Барбір під час виходу перед камери, одна з яких уже вела прямий ефір.

Не дивно, що такий експромт Людмили викликав жваве обговорення в Мережі.

  • Її не цікавив обстріл, їй важливіший був костюм, який її чомусь не влаштовував!
  • Коли заматюкалась ,що Краще виглядати стала .І особливо при мужчині. Чи він ,тобі вже такий близький в доску ,що можна собі дозволити такі речі?
  • Жесть, неочікувано, ще й не вибачилась, звертаючи увагу на «емоції», неприємно, костюмчик не той, була про неї кращої думки!
  • Вона і без костюма теж як 1+1 така ж кончена. Та пох@й, знімайте!
  • Одне життя показуєм, а іншим живемо…. Кругом одна показуха. В овечих шкурах — сірі шакали…
Скріншот

Варто відзначити, що після шквалу коментарів, які посипали в редакцію каналу і на особисті сторінки Людмили Барбір, вона записала відео, на якому вибачилася за свою поведінку і роз’яснила ситуацію. За словами ведучої, у всьому винен російський обстріл, що вивів її із рівноваги. Також жінка закликала своїх прихильників не стримувати у собі емоції і не залишатися наодинці зі страхами.

«Ті, хто мене добре знають, в курсі, що зазвичай я собі такого не дозволяю, але сьогоднішній ранок, коли росія влаштувала черговий ракетний обстріл, наніс свої відбитки… Перепрошую за це. Але водночас закликаю вас бути відкритими, виплескувати свої емоції, коли болить. Зараз ми всі травмовані, всім страшно, тож не залишайтеся зі своїми страхами наодинці», — звернулася до підписників Барбір.

Читайте також. Ведучий «Єдиного марафону» Орест Дрималовський у прямому ефірі повідомив, що іде служити у ВСУ: «Це був мій останній ефір»

Від запаху гнилих кінцівок та спітнілих чоловіків: Кіркорова знудило від побаченого в окупованій Горлівці

Стрільцям — знак згори, Дівам — термінові справи: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 17 лютого