in

Алла Пугачова терміново вилетіла до Москви

Співачка Алла Пугачова раптово повернулась на Батьківщину, щоб попрощатись зі своїм близьким другом Валентиною Юдашкіним, російським модельєром.

Мережу сколихнула новина про те, що Алла Борисівна вперше за довгий час після початку повномасштабної війни приїхала до Москви. Про це. почали активно писати російські ЗМІ, яким вдалось поговорити з помічницею співачки.

Раніше шанувальники здивувалися тому, що Пугачова ніяк не відреагувала на смерть близького друга, з яким вона більше 30 років співпрацювала і спілкувалась.

годом виявилося, що Алла просто не мала часу не прощальні пости у соцмережах, адже відразу попрямувала до Москви. Про це повідомила її помічниця Олена Чупракова, відповідаючи на чисельні запити ЗМІ.

«Так», — сказала Чупракова, відповідаючи на запитання, чи дійсно Пугачова прилетіла 3 травня до Москви. Коментуючи можливість того, що співачка піде на прощання зі своїм другом, модельєром Валентином Юдашкіним, яке заплановане на 6 травня на Троєкуровському кладовищі, Чупракова сказала: «Я поки що в неї навіть не питала».

Невідомо, де зупинилася артистка — у своєму замку, про який точаться розмови через чутки про його продаж під морг, чи у родини Юдашкіних.

Як ми писали раніше, російський модельєр-художник Валентин Юдашкін помер на 60-му році життя. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на повідомлення від дружини Юдашкіна. Раніше у відомого модельєра був діагностований рак правої нирки, що ймовірно стало причиною такого раннього відходу.

«Ще так мене не називали!» — Потап, на тлі чуток про розлучення, зворушливо привітав співачку з днем народження

Українська співачка Злата Огнєвіч відвідає весілля учасника «Холостячки» Андрія Хветкевича з коханим

Back to Top

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website. %privacy_policy%

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.