in

Українська співачка Злата Огнєвіч відвідає весілля учасника «Холостячки» Андрія Хветкевича з коханим

Українська співачка та учасниця любовного реаліті на СТБ «Холостячка» Злата Огнєвіч вирушила у подорож до Мексики, щоб відвідати весілля свого друга Андрія Хветкевича та його партнера, колумбійця Феліпе. Цього тижня пройде пишна урочистість, на яку була запрошена величезна кількість людей, у тому числі й виконавиця.

Своїми буднями в іспаномовній країні вокалістка ділиться в Instagram-stories. Як вона повідомила, захід пройде у містечку Пуерто-Вальярта на одній із розкішних вілл. Андрій Хветкевич перед самою церемонією влаштував вечір знайомств, щоб усі гості могли поспілкуватися один з одним.

«Попереду тиждень у Мексиці, у дивовижному Пуерто-Вальярта! Це дуже хвилююча подія – весілля Андрія Хветкевича. А я спробую жити тут і зараз, відчуваючи та проживаючи всі моменти. Я вдячна за можливість бути тут», – написала Огнєвіч. Вона продемонструвала шикарну сукню від українського бренду, в якій з’явилася на святковій вечері, та розповіла про атмосферу заходу.

Хветкевич запросив до Мексики ще кількох своїх друзів з України для підтримки. Але, за словами співачки, більшість гостей – це родичі Феліпе. Нагадаємо, Андрій перебував у стосунках зі своїм нареченим ще до участі у романтичному шоу. Після «Холостячки» зізнався, що він бісексуал і раніше зустрічався з чоловіками. Роман з колумбійцем у нього зав’язався шість років тому.

Феліпе зробив пропозицію фрідайверу ще на початку 2021 року. Тоді Хветкевич йому відмовив, оскільки не був готовий до створення родини. Саме після цього кроку українець вирішив піти на «Холостячку», аби розібратися у своїх почуттях.

Алла Пугачова терміново вилетіла до Москви

13-річна українка відмовилась виступати разом на одній сцені з росіянами на вокальному шоу в Італії