in

Шоумен Володимир Остапчук зізнався, чи вдалось йому побачити своїх дітей в Торонто

Телеведучий Володимир Остапчук зараз не має змоги бачитися часто зі своїми двома дітьми —  9-річною дочкою Емілією та 5-річним сином Еваном.

Під час повномасштабної війни колишня дружина шоумена Олена Войченко разом з дітьми переїхала жити до Канади та поки не поспішає повертатися назад. Нещодавно Володимир побував у Торонто та розповів, чи зміг побачитися з дітьми.

На це питання ведучий відповів у сторіз в Instagram та зауважив, що насправді не хотів сильно афішувати подробиці цієї зустрічі.

«Так, звичайно, бачився. Просто хотілося залишити це для себе», — написав Остапчук та додав світлину з донькою у магазині.

Зазначимо, що до цього шоумен також не часто бачився з дітьми, адже цьому перешкоджала, за його словами, колишня дружина. Експодуржжя тривалий час публічно з’ясовували стосунки та не могли порозумітися щодо виховання дітей. У своїх інтерв’ю Войченко неодноразово заявляла про те, що колишній чоловік агресивно поводиться та навіть казала, що у нього розлад особистості.

У свою чергу Остапчук аргументував слова колишньої тим, що вона просто мститься йому за особисте щастя та не може побудувати власне життя після розлучення

«Естетично і сексуально» — Тіна Кароль в прозорому мереживному боді з глибоким декольте зачарувала підписників

«Кривавий диктатор в істериці» — представник Путіна «розцілував» Аллу Пугачову на похороні Юдашкіна