in

Шоумен Володимир Остапчук вважає свої шлюби помилками та розповів, як його обзивають екс-дружини

Телеведучий Володимир Остапчукнеоднозначно висловився про свої попередні два шлюби.

Зараз шоумен ретельно приховує усе, що відбувається в його особистому житті, але час від час все ж дає розкриває деякі деталі. Так, днями Остапчук висловився про два своїх шлюби.

Ведучий став учасником шоу «єПитання» на одному з телеканалів, у якому обмовився про те, що вважає, попередні стосунки помилками.

«Я так розумію, що – це шоу якраз для мене і про мене, тому що тут  є правило двох помилок, як у моєму особистому житті, тому все нормально», – жартома відповів Володимир.

Також в ефірі ведучий пригадав, як його ображали колишні дружини. У переписці одна з колишніх називала Володимира «свинею», але яка саме дружина це була, шоумен не уточнював.

Нагадаємо, що Володимир Остапчук спершу був одружений з Оленою Войченко. Пара жила у шлюбі 13 років та виховує двох спільних дітей. Менш ніж через рік після розлучення з Оленою, ведучий одружився з нотаріусинею Христиною Горняк.  Однак 2022 року стало відомо, що пара таємно розлучилася.

Подейкують, що зараз шоумен одружений втретє — з 22-річною блогеркою Катериною Полтавською. Пара приховує свої стосунки.

Брати-близнюки Борисенки: улюбленці публіки 2000-х років — як склалося їхнє життя

«Проблема двох країн!» — зрадниця акторка Галина Безрук розповіла про батьків-киян, які підтримують Росію