in

«Голить. Гола» — 23-річна дружина Володимира Остапчука топлес, прикривши пишні груди руками, показала ранкову рутину

23-річна дружина телеведучого Володимира Остапчука, журналістка Катерина Полтавська, розбурхала уяву підписників новими кадрами.

На своїй сторінці в Instagram дівчина поділилася відео після душу, на якому позувала біля дзеркала у самісінькому рушнику, пов’язаному на талії. Оголені пишні груди Катерина прикрила руками.

Пікантні кадри блогерка зробила у номері готелю в Барселоні, де вони зараз перебувають з Володимиром. Дівчина повідомила шанувальникам, що вже сьогодні вони з чоловіком повертаються до України.

«Ранок добрий. Сьогодні додому», — написала Катерина.

Також дружина Остапчука поділилася ще одним відвертим кадром. На ньому Катерина так само позувала оголеною на камеру, прикривши бюст, а на тлі Володимир у рушнику голився у ванній.

«Голиться. Гола», — підписала кадр блогерка.

Нагадаємо, днями навколо Володимира Остапчука розгорівся скандал через його шоу «Мекнув-питайте», в якому він разом з Позитивом та Богданом Буше різко висловилися в бік жінок та вимог до їхнього тіла. Багато зірок не підтримали артистів та розкритикували за їхні висловлювання.

Винник «плюнув» на своїх, але повернеться: ресторатор Клопотенко розповів, який «сюрприз» чекає співака вдома

«Фу, як гидко» — Лайма Вайкуле жорстоко рознесла поета-пісняра Ілля Резнікова, який присвячує пісні кремлівському диктатору