in

Не одягнула бюстгальтер: Анна Саліванчук в напівпрозорому костюмі засвітила родиму пляму

Українська акторка Анна Саліванчук підігріла інтерес шанувальників кадрами з нової відвертої фотосесії.

Світлинами знаменитість поділилася на своїй сторінці в Instagram. На фото Анна позувала на ліжку у напівпрозорому білому костюмі, який складався з довгої спідниці та сорочки, зав’язаної на талії. Пікантності образу додало те, що акторка не одягнула бюстгальтер та підкреслила свої пишні форми.

У підписі до фото Саліванчук поділилася двома важливими правилами, які вона намагається не порушувати. Перше правило стосується того, щоб бути вдячним за здійснення своїх бажань, а ось друга настанова — допомагати іншим.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ann Salivanchyk (@salivanchuk.anna)

«Ми дуже швидко звикаємо до хорошого, тому коли перша ейфорія від виконання бажань проходить, на зміну її може прийти невдоволення – запити зростають все вище, і починає здаватися, що нічого не виходить. Достатньо просто озирнутися назад і згадати, скільки багато ви вже отримали, подякуйте за це. Допомога іншим. Багатьох цікавить – як можна віддячити Всесвіту за те, що він дає нам? Так от, найкращий спосіб – це допомагати іншим. Це може бути благодійність, волонтерство або просто безоплатна допомога тому, хто цього потребує. Тільки пам’ятайте, що допомога має бути безкорисною. Роблячи щось для інших, не чекайте на віддачу», — написала свої думки Анна.

Як зараз живе протоієрей Олександр Клименко, який зачарував своїм співом та став переможцем «Голос країни 7»

«Це від Притули» — українська блогерка-мільйонниця Верба показала найдорощий подарунок, який отримувала