in

«Я сходжу з розуму» — українська акторка Ксенія Мішина розповіла про те, як потрапила в психлікарню

Українська акторка Ксенія Мішина відверто розповіла про непростий період свого життя, коли вона потрапила на лікування до психіатричної лікарні.

В Instagram-stories артистка поділилася, що після школи хотіла піти одразу навчатися в театральному університеті. Однак батьки не схвалили таке рішення, та й сама Ксенія боялася переїжджати до іншого міста, тож вступила на економічну спеціальність.

Студентські роки далися Мішиній тяжко. Тоді знаменитість ходила на різні вечірки, вживала алкоголь, палила цигарки та не відчувала особистісного розвитку. Так тривало доти, поки в артистки не почалися панічні атаки.

«Це було звичайне хаотичне студентське життя – тусовки, алкоголь, цигарки, жодного розвитку і росту. Все це продовжувалося до тієї миті, доки, сидячи на парі, я не зловила першу панічну атаку. Я не розуміла, що це був за стан, і згадувати страшно й досі…», — поділилася Ксенія.

Тоді в акторки почався неабияк тяжкий період життя. Якоїсь миті Мішина зрозуміла, що сама не впорається зі своїми проблемами, тож попросила батьків відвести її до психіатричної лікарні на лікування.

«Почався, певно, один із найтяжчих періодів мого життя – апатія, страх, депресивний період, постійні панічні атаки, швидкі, заспокійливі і думки про смерть. Одного дня я попросила батьків відвести мене до психіатричної лікарні, адже дійсно здавалося, що я сходжу з розуму», — розповіла знаменитість.

До слова, у психіатричній лікарні Ксенію направили на лікування до психотерапевтки, яка за три місяці неабияк їй допомогла. Після цього Мішина вирішила кардинально змінити своє життя, переїхала до Києва та вступила до театрального університету.

Не поділили чоловіка: Оля Фреймут вкрала у Маші Єфросиніної кохання всього її життя

Як зараз живе протоієрей Олександр Клименко, який зачарував своїм співом та став переможцем «Голос країни 7»