in

Акторка Ксенія Мішина зізналася, чому не вийшла заміж за біологічного батька свого сина

Популярна українська акторка та завидна холостячка Ксенія Мішина, розповіла, як потерпала від колишнього, який у стосунках виявився аб’юзером.

Під час розмови з Раміною Есхакзай ведуча проєкту «Я люблю Україну» зізналась, що не планувала вагітність, але дві смужки на тесті ніяк не здивували її, адже з партнером вони не користувалися контрацептивами.

«Це не було несподівано, бо ми… скажімо так, не контролювали цей процес», — поділилася актриса.

Як виявилося, біологічний батько Платона спочатку дуже зрадів новині про поповнення у сім’ї, але через деякий час його почало дратувати положення Ксенії і він просто в один прекрасний день залишив обраницю на самоті.

«Так, нема мені жодних виправдань. Я злякався. Зрозумів, що не можу. Я боявся, я не розумів, що далі робити», – процитувала слова екс-чоловіка Мішина.

Коли розпочалася війна, через 10 років після розлучення з’явився колишній чоловік зірки та розпочав просити побачення з сином.

«На початку війни з’явився батько, я подумала, хто я така, щоб не познайомити дитину з батьком. Я запитала у сина, чи хочеш познайомитися. Він погодився, вони познайомилися, але за певний час я зрозуміла, що у батька мета не побудувати стосунки з сином, а зі мною закрити якісь питання. І коли він сказав одного разу: «Я щось не відчуваю справжньої любові до дитини», я його послала», — розповіла українка.

У відвертому комбінезоні та без спіднього: Злата Огнєвіч показала як спокусливо танцювала на столі

«Скоро вже буде Різдво, друзі!» — 5-річний Матвійко видав новий хіт, який набрав майже мільйон лайків за день