in

«Наживають собі кошти» — Слава Дьомін розповів, як в київському ресторані офіціантка «поцупила» у нього гроші

Радіоведучий Слава Дьомін розповів, як в одному з київських ресторанів його обдурила офіціантка та хотіла «кинути» на гроші.

В Instagram-stories шоумен поділився, що повів сина до закладу поїсти суші. Коли ведучий оплатив вже чек, то помітив певні розбіжності. Зокрема, Слава заплатив за напій, який вони з сином не замовляли.

«Нам принесли чек за суші. Ми замовили суші, мохіто та лимонад. Нам принесли чек, я оплатив і потім в чеку я побачив, що там додаткові 55 гривень за Coca-Cola, яку ми не замовляли. Коли покликав офіціантку, була така реакція: «Боже, це напевно якось випадково сталося», — розповів ведучий.

Гроші Славі повернули. Хоч офіціантка переконувала шоумена, що це сталося випадково, він їй не повірив, адже подібні випадки були вже й раніше. Тож Дьомін радить уважно передивлятися чек перед оплатою, аби не стати жертвою шахраїв.

«Це вже, до речі, не вперше таке. Вам раджу слідкувати за чеками в магазині і в ресторанах, тому що і офіціантки, і продавці полюбляють з таким гратися і наживати собі кошти», — порадив Слава.

Підозрюють Пєскова: під час похорону Юдашкіна, Аллу Пугачову обікрали

«Зреклася своєї землі, то співай «Калинку-малинку» — народна артистка України Інеса Братущик вважає, що зрадниця Таїсія Повалій немає права на українські пісні