in

«Виникли проблеми» — Тіна Кароль за мить до виступу на Євробаченні змінила свій номер

Українська співачка Тіна Кароль розповіла про свій номер, який готує на «Євробачення-2023».

Як поділилася виконавиця у своєму Telegram-каналі, їй довелося змінити свій виступ. А все тому, що під час підготовки номера сталися певні проблеми. Утім Тіна запевнила, що так її виступ буде навіть ще кращим.

«Я йду вже на другу репетицію. Змінили номер… першу частину трішки, бо виникли проблеми. Став (номер – прим. ред.) ще кращим. Якщо доля кидає виклик — сприймай це і дій. Не бійся нічого раніше, ніж це станеться», — поділилася Тіна.

Виконавиця також розповіла про свої враження від першого півфіналу «Євробачення-2023». За словами артистки, її просто підкорили виступи Alyosha та Юлії Саніної.

«Номер Alyosha — просто фантастика. Саніна — моя любов. Просто чарівна, вистояла на рівні! Пишаюсь. Як представлена країна на чужій сцені — велика вдячність», — написала Кароль.

9 травня на головній сцені Ліверпуля відгримів перший півфінал міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2023». Вже відомі імена перших 10 фіналістів. Другий півфінал відбудеться 11 травня о 22:00.

«Ну ще хіба раком» — 20-річна блогерка Юлія Верба спантеличила пікантною фотосесією у крихітному бікіні своїх підписників

«Я була приголомшена» — голлівудська акторка Винник приїхала в Україну та заплакала, побачивши зруйнований Ірпінь